وي تصريح کرد: اين رشد نشان ميدهد که دولتها بايد متوجه تاثير گردشگري در اقتصاد و ديگر بخشها باشند.
تهراني يادآور شد: در اين زمينه کشورهاي عضو بايد دست به دست يکديگر بدهند تا بتوانند موانع را از پيش رو بردارند و گردشگران بيشتري را ابتدا از کشورهاي اسلامي و سپس از کل دنيا به کشور خود جذب کنند.
مديرکل دفتر توسعه گردشگري، بازاريابي و تبليغات در ادامه گفت: به اين منظور ما بايد استراتژي گردشگري داشته باشيم و همينطور بايد چهره و وجهه خوبي از دنياي اسلام بسازيم و گردشگري حلال را گسترش دهيم و همينطور محصولات جديدي را تعريف کنيم.
تهراني در ادامه، با اشاره به دستور کار سومين نشست کميته هماهنگي کشورهاي عضو سازمان همکاري اسلامي اظهار داشت: همانطور که مستحضر هستيد، اجلاس هفتم وزراي گردشگري در سال 2010 در تهران برگزار شد و به موفقيتهاي بسياري دست يافت که در بيانيه تهران منعکس شده است.
وي گفت: حال ما اينجا گرد هم آمدهايم تا چهارچوب توافقهاي اين جلسه را مورد بازبيني قرار بدهيم و گزارشهايي را مبني بر پيشرفت موارد مورد توافق ارائه کنيم.
تهراني گفت: خوشحالم که موضوع روز جهاني گردشگري که ميزباني آن را کشور اسپانيا بر عهده دارد، «گردشگري و انرژي پايدار در خدمت توسعه پايدار» است و من از دبيرخانه سازمان همکاري اسلامي (OIC) ميخواهم روي توسعه پايدار تمرکز کند و به کشورهاي اسلامي رهنمود بدهد.
وي در پايان از سازمان همکارياسلامي (OIC)، از همکارانش در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و همچنين از وزارت امور خارجه به خاطر تلاشهايشان در برگزاري اين جلسه تشکر کرد.
ب/120
انتهای پیام/